Jag tror aldrig att jag har känt mig så lätt i kroppen som under dagens löptur! Blött och kallt var det, men också alldeles underbart. Jag hade igång intervalltimern på 4 minuter promenad + 1 minut löpning, men jag följde den inte alls (!). Idag sprang jag bara utifrån känsla. Jättelångsamt, såklart, och med en del håll, men det gick så mycket lättare än jag trodde att det skulle gå 🙂

Efteråt stretchade jag för första gången på över ett halvår (!). Det blev en långsam och försiktig sådan och jag försökte mest att hitta musklerna.

Efter löpning brukar jag stretcha följande muskler:

– vader

– hälsena/nedre vad

– rumpa

– insida lår

– framsida lår

– baksida lår

– höftböjare

– ev. sträcka ut ryggen åt olika håll

Hur gör du med stretch? Brukar du stretcha och i sådana fall vilka muskler?