Gummibandsdag idag. Jag hade svårt att aktivera bäckenbotten ordentligt så det tog några extra repetitioner. Och tekniken i bäckenlyftet är lite förändrad sedan igår. Tydligen ska man inte lyfta så högt man kan (för då blir svanken för stor). Istället tänker jag nu på att ”dra in svansen mellan benen”, som sjukgymnasten så fint sa.

Idag passade jag även på att göra knipövningarna medan min käreste fortfarande var vaken. I vanliga fall brukar jag göra dem i sängen vid tolv-/ettsnåret när bebisen somnat, men gårdagens natt var tuff och flera nätter har jag vaknat med headsetet i örat och en bekräftelseruta på mobilen att knipintervallerna är avslutade, så jag tidigarelade dem idag helt enkelt. Men precis som i gummibandsövningarna hade jag svårt att aktivera musklerna. Bättre lycka imorgon?