Jag känner mig som en del i Ikeareklamen ”Där livet händer”. Igår skulle jag deltagit i styrelsemöte, men pga. skrikig bebis med feber och läkarsamtal hann jag inte med det. Förutom att fyramånadersbarnet har härjat på nätterna, har jag haft ordentlig värk i käke och öra, så när barnet väl har sovit har jag vaknat pga. smärtan. Idag fick jag en akuttid på vårdcentralen och det visade sig vara käkledsinflammation.

Träning:

Jag har fortsatt med sjukgymnastens övningar och knipövningar (alla dagar förutom en).

Rumpövningen har jag gjort varje dag och sedan har jag gjort sittande axelövning varannan dag och liggande bäckenbotten-/armövningar varannan dag.

Jag såg förresten att Baking babies-Mia (den enda bloggaren tillsammans med Elaine Eksvärd som jag följer) har skrivit att man från och med fjärde månaden efter förlossningen kan börja med knäövningar och att jogga kortare pass under promenader. Äntligen! Det ska jag göra när jag känner mig lite mer utvilad!