Efter att ha sovit dåligt i över en vecka pga. ny utvecklingsfas börjar det kännas i kroppen (hon är 17 veckor nu och har långa matpass och härjar och pratar och viftar på nätterna… I natt sov jag totalt tre timmar).

När jag är trött har jag betydligt mindre tålamod, ork och lättare till gråt. Vid de tillfällena är en intensiv tvååring inte alltid den lättaste att underhålla. För att han ska kunna sitta ner en stund och komma ner i varv, fixade jag en pyssellåda till honom igår. Han tjöt av glädje när han öppnade den och såg de stora paljetterna, plastögonen i olika storlekar, de mjuka glitterbollarna, klistermärkena och vattenfärgen. Vilken lycka (för oss båda)!

Träning: ingen promenad, men gjorde två hantelövningar på rygg. Innan sänggåendet blir det nivå 3 i Tät-appen. Inte mycket, men bättre än inget.

Idag fick jag ett peppigt reklammail (!). Runner’s world efterlyste kvinnor som ville springa en halvmara i Stockholm i vår. Jag kanske var lite väl optimistisk, men jag anmälde mig! Så nu väntar jag på besked om jag är en av de utvalda. Både coachning och träningsschema ingår…