Nya övningar -check!

Av någon märklig anledning känner jag mig betydligt starkare än vad jag är. En väldigt underlig känsla. Övningarna kräver både stor koncentration och det bränner verkligen i musklerna efter några av dem -my oh my…

Titta till exempel på rumpövningen på bilden. Den ser ju inte mycket ut för världen, men den känns! Det är för övrigt en riktigt bra övning, både för hemmaträning men också för att förbereda musklerna för löpning (som är ett av mina mål).

När sjukgymnasten gav mig feedback på de gamla övningarna visade det sig att jag gjort roddövningen fel (HUR har jag lyckats!!? Så många gånger som jag både gjort den på Body pump-pass och några gånger i roddmaskin… Well, well, nya tag helt enkelt). De andra gjorde jag i alla fall bra.

Häromdagen konstaterade jag även att jag har mått förvånansvärt bra de två senaste veckorna. De få personer som jag träffat, med eller utan resterande familj, har varit riktigt sköna och roliga stunder som jag fått energi av. Och jag har orkat hämta tvååringen tidigare om dagarna.

De senaste nätterna har dock sömnen blivit rejält upphackad och nu börjar jag känna jag av det, trots att jag har tagit det lugnt och vilat på förmiddagarna. Det har varit två-tre långmatningar per natt, ungefär.