Igår kväll gick övningarna så mycket lättare. Jag fick pausa ibland för att jag tappade knipet, men jag lyckades ändå genomföra alla repetitioner! Fysioterapeuten sa att det skulle räcka att göra övningarna två till tre gånger per vecka, men jag har varje dag som ambition (med betoning på ”ambition” 😉 ).

Igår förnyade jag mitt pannkaksrecept genom att ha hälften vetemjöl och hälften grahamsmjöl. Det blev riktigt gott! Här kommer receptet på Julias matiga pannkakor:

1,5 dl vetemjöl

1,5 dl grahamsmjöl

6 dl mjölk

6 ägg (ja, du läste rätt 🙂 )

1/2 tsk salt

2 bananer

1/2-1 dl havregryn

1 krm vaniljsocker alt. 1 tsk vaniljpulver

smör till stekning

 

Vispa ut mjölen med hälften av mjölken till en slät smet. Vispa i resterande mjölk, ägg och salt. Stavmixa ner bananer och havregryn i smeten. Låt smeten stå till sig i minst 10 minuter i kylskåp. Schtek!!