”Jamen de här övningarna har jag haft innan, när jag hade nackspärr. De kan jag!” tänkte jag i min enfald. Sure. Att aktivera knipet längst bak vid analen och tänka att jag långsamt drar ihop en dragkedja framåt och uppåt, ända till naveln och samtidigt tänka på rätt bäckenvinkel, axlar och att dra in hakan så att huvudet hamnar på rätt ställe -och göra gummibandsövningar med armarna är tamejtusan inte lätt! Och ja, det gör mig både frustrerad och besviken.

Jag har inte ens kunnat göra fem likadana övningar i rad utan att tappa knipet. *Försöker andas djupt och vara zen; det går sådär*

Igår gjorde jag steg 2 i Tät-appen x antal gånger (fråga inte…hittade verkligen inte rätta knipet fram till höftknölarna), första steget i MammaMage-appen och de här övningarna. Sa jag att jag har haft feber och ont i halsen också förresten?

Nån gång ska jag väl kunna göra de där 15×3 övningarna!!!