Häromdagen kunde jag få på mig ett till par jeans -äntligen! Det är måhända ytligt att bli glad över en sån sak, men för mig är det viktigt. Det visar att jag är på väg tillbaka till någorlunda forna former (med betoning på ”någorlunda”), men framförallt det är så himla skönt att ha ett till par byxor att välja mellan! Jag är så less på mjukisbyxor och tajts nu…

När vi ändå pratar ytligheter kan jag berätta att jag älskar mitt nya smink. I slutet av graviditeten, när inga kläder satt som de skulle och jag var trött och hade ont, köpte jag ett nytt smink-kit för att pigga upp mig -och jag är såå nöjd! Ytligheter piggar upp ibland.

Jag håller helt med det Gry Forsell sa om att det inte spelar någon roll hur man ser ut om man är radiopratare (vilket hon vid tidpunkten var), men hon kände sig piggare och blev mer alert när hon, i sina ögon, såg piggare ut.

Och en bekännelse: Efter både förlossningarna har jag tittat på jäääättemååånga avsnitt av Trinny och Susanna. Det är väl så, att man söker sig till de berättelserna som man behöver. Vid de tidpunkterna har jag bara längtat efter ”förvandlingen” till att kunna ha mina gamla kläder -och givetvis har jag även surfat runt i oändligt många klädwebshopar för inspiration.