Hurra! Efter nästan två veckor med en all inclusive-förkylning bestående av enveten hosta, halsont och bihåleinflammation är jag äntligen tillräckligt pigg för en promenad. Det blev en kortare barnvagnsrunda, till en början i raskt tempo och sedan lugnare (jag satte in en spiral igår och förutom ordentlig värk under natten, fick jag även skavkänsla i slutet av promenaden).

De senaste dagarna har jag försökt hitta relevant information om magmuskeldelning och hur man kan minska den, men den enda som verkar ha koll på de senaste rönen är Mia Fernando som driver bloggen Baking babies. Jag har noterat att en lättare crunch är okej (och faktiskt bra!), liksom armhävning mot vägg, samt knäböj mot vägg (90 grader), där man ska aktivera magmusklerna som om man ska parera ett slag. Det får bli några sådana övningar senare idag, tillsammans med knipövningarna (som jag har slarvat med under förkylningen).

Snart ska jag hämta storasyskonet på förskolan  och sedan blir det kanelbullefika med mina föräldrar.