Halsontet håller i sig, så det har varit mycket vila idag. Och lite städning, tvätt, bakning och höstplantering (älskar förresten höstplanteringar. Idag blev det en silvergirland och en cerise höstljung i en kruka på framsidan). Kanske låter det pretto med allt jag fått gjort, men jag har verkligen haft ett lugnt tempo. Annars hade jag brutit ihop av trötthet.

Och nu till en annan sak: Jag funderar på att dokumentera mitt utgångsläge med mage och (avsaknaden av) muskler för att ha något att jämföra med. Många påstår att bilder är bättre än mått och vikt eftersom muskelmassan (förhoppningsvis) ökar, och muskler väger ju mer… Kanske fungerar det även som en morot trötta dagar. Det finns för övrigt oändligt många transformationsbilder på nätet, varav alltför många är fejkade, men de fyller ju uppenbarligen någon sorts funktion. Och oavsett hur det går med magen hoppas jag att kunna se skillnad på armar, rumpa och ben. Vi får se om det blir dokumentation – och om jag vågar publicera dem här… :s

Träning: Ingen härlig höstpromenad, inget benpass, inget överkroppspass. Bara tråkiga knipövningar och magmuskelaktivering. Jag LÄNGTAR efter att kunna springa. Längtar, längtar, längtar. Terränglöpning på hösten är det bästa jag vet.