Jag både orkade och hann med mitt benpass igår kväll! Däremot blev det inte så svettigt som jag hade hoppats. Nu när jag vet hur jag först ska knipa och sedan aktivera bäckenbotten måste jag verkligen koncentrera mig på att göra rätt. Annars kommer jag aldrig lära kroppen att aktivera rätt muskler i rätt ordning. Det innebar betydligt långsammare tempo och att jag även fick byta ut mountain climber mot att ligga på rygg med böjda ben och lyfta bäckenet. Troligtvis kommer jag att sänka tempot än mer nästa gång.

Idag har jag båda barnen hemma, så det får nog räcka med MammaMage-appen (kommer nog att börja om från början för att verkligen göra rätt) och den första knipövningen i Tät-appen.

Gårdagens benpass

2×7 minuter

15 Squats

24 Stationära utfall

200 Miniskutt

24 Step up med knäuppdrag i trappa

 

2×7 minuter

24 Gående utfall

15 Sumosquats

24 Step up i trappa

15 Bäckenlyft